Hubo Sint-Annaland opende de deuren van een volledig nieuwe winkel. Een heel nieuw pand met nieuwe inrichting aan de Spastraat in St. Annaland. Daarmee is de verhuizing vanaf de Ceciliaweg een feit.

“Een half jaar geleden werd hier de eerste schop in de grond gezet, en nu is het is af.” vertelt Edwin Haak vol trots, “met een grote dank uiteraard aan het team wat hier een hele grote bijdrage aan heeft geleverd.”
Het oude pand aan de Ceciliastraat was niet eenvoudig aan te passen aan de nieuwe tijden en het vergde daar de nodige investering om het duurzaam te maken. Daarom is gekozen om te gaan voor nieuwbouw.

Volledige nieuwbouw

Het nieuwe pand is gasloos en voorzien van 96 zonnepanelen. Genoeg voor de eigen energievoorziening en daarmee ook klaar voor de toekomst. “En als je dan gaat voor nieuwbouw, kun je het maar beter in één keer goed doen, daarom hebben we ook het hele interieur aangepakt en allemaal nieuwe stellingen geplaatst,” gaat Edwin enthousiast verder. “Ook nieuw is de kassa, die heeft een dubbelfunctie. We kunnen deze gebruiken als reguliere kassa, maar deze kan ook ingezet worden als zelfscankassa. Dit heeft overigens niets te maken met bezuinigingen op personeel, maar wel met het feit dat we alles voor iedereen zo makkelijk mogelijk willen laten verlopen. In de supermarkt wil je ook niet in de rij met één artikel.”

Hubo's bekende Maatwerkplein

Ook is er meer ruimte vrijgemaakt voor de producten op maat, hiervoor is een sfeervol plein ingericht waar de klant geïnspireerd wordt en een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden. Naast deuren, binnen- en buitenzonwering en kasten zijn er ook complete badkamers te vinden.  Het plein in is in de nieuwe situatie dan ook ruim 50 vierkante meter groter.

Twee winkels

Ook Hubo Tholen is van Edwin. “De winkel in Tholen is nog net iets groter dan in Sint-Annaland. En dat is ideaal want die fungeert als magazijn, op die manier kunnen we de klanten altijd snel helpen,” legt Edwin uit, “en dat geldt overigens niet alleen voor producten maar ook bij vragen weten ze elkaar goed te vinden.“