De nieuwe directie van Bauhaus Nederland kreeg één duidelijke opdracht mee: 'Plots, plots, plots.' Oftewel 'zoek nieuwe locaties voor Bauhaus-bouwmarkten in Nederland'.

Bauhaus-directeur Markus Pieters: “We hebben een budget en we hebben een ambitie. De eerste stap is de spade die in januari of februari 2024 de grond in gaat voor Amersfoort met opening in Q1 2025, of eerder. We hebben sowieso de focus op expansie.”

10 Bauhaus-bouwmarkten? Zéker wel!

Waar gaat Bauhaus op gebied van expansie naartoe? Naar de 10 winkels? “Zeker wel.” Naar twintig? “Zover wil ik nog niet vooruitlopen. Ik heb een contract voor drie jaar, hoop dat ik daarna nog drie jaar mag. En in die eerste zes jaar zou ik heel blij zijn als we zes, zeven of acht Bauhaus-vestgingen zouden hebben. De spagaat is dat het soort locaties dat we zoeken niet wijdverbreid is in Nederland. Niet alleen qua metrage, maar ook qua verzorgingsgebied. Dus zoeken we het in steden van het kaliber als die waar we al zitten.”

Dit is een fragment uit een compleet interview met Bauhaus-directeur Markus Pieters uit MIX 2023-6.

Bij Bauhaus aten ze laatst ook al taart met alle Bauhaus-medewerkers. Wegens een nieuwe Bauhaus-reclamefolder. "Eindelijk weer."

Check alle MIX-berichten over expansie van bouwmarktketens.