IMG_1037.JPG

Branche balt samen op Golfdag

Vertaz, ABHS en VHS organiseerden voor het eerst een gezamenlijke Golfdag. Met succes: de ijzerwarenbranche kwam er graag op informele wijze samen.

Han Jenster van Ferney Group won de eerste keer de wisseltrofee die speciaal was gewijd aan Jeroen Boumans (HMB). In zijn dankwoord memoreerde Jenster het feit dat hij, ongeveer een jaar geleden, samen met Jeroen in de golf-flight zat en dat ook hierdoor de trofee voor hem een extra betekenis heeft. De trofee was speciaal ter beschikking gesteld door de familie van Jeroen Boumans die de kunstenaar Boudewijn van Lexmond gevraagd had een speciaal aandenken te maken. Het werd uiteindelijk een fraai gestileerde stierfiguur.
Aanwezig, ook als actieve golfers, namens de familie Boumans waren Dirk Boumans en zijn echtgenote alsmede zus Margreet Boumans en echtgenoot Hans Oudshoorn. Margreet Boumans lichtte desgevraagd toe hoe de keuze op de kunstenaar was gevallen en hoezeer zij, als familie, blij waren met het resultaat.
De branche was goed vertegenwoordigd tijdens deze eerste gezamenlijke golfeditie van Vertaz, ABHS en VHS. En de meningen waren nadien unaniem: een prachtig toernooi op en prachtige locatie – Golf- en Businessclub De Scherpenbergh – en als vanouds een uitstekende organisatie. Willem van Meurs, Arthur de Ruiter en Mischa Maatkamp tekenden weer voor een prima evenement met uitstraling in de markt. Dat het weer, ondanks een wat sombere voorspelling, toch nog reusachtig meeviel, een enkeling kwam zelfs wat rozig van het veld, droeg hier natuurlijk ook toe bij.
Na afloop van het toernooi, tijdens borrel en diner, voegden zich nog een aantal niet-golfers bij het gezelschap waardoor de branchedag nog meer een branche-evenement werd.

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee