Fort Kruiwagen Hornbach Lowlands MIXonline

Hornbach steelt show op Lowlands

Voor Lowlands 2024 zijn bouwmarkt Hornbach en festivalorganisator Mojo een unieke samenwerking aangegaan. De bouwmarktketen biedt de tienduizenden bezoekers dit jaar een praktische oplossing voor het gesjouw met hun bagage over het festivalterrein in Biddinghuizen. Honderden knaloranje, robuuste Hornbach Bagagewagens staan klaar om zware tassen en kampeerspullen met het grootste gemak naar de campingplaats te rollen.

“De meerdaagse festivalgangers weten hoe het is: sjouwen met je loodzware tassen en kampeerspullen naar je campingplek. Met de Hornbach Bagagewagen is dat op Lowlands nu verleden tijd”, zegt Maarten Post, Hoofd Inkoop & Marketing bij Hornbach Nederland. Honderden oranje Fort-kruiwagens staan klaar om de festivalbagage met gemak naar één van de 7 campingvelden te rollen. “We nemen de Lowlanders letterlijk een last van hun schouders met deze Hornbach-activatie in samenwerking met Mojo. Zij rollen tenslotte met onze gratis Bagagewagens al hun bagage zo naar de campingplaats en kunnen zonder gedoe lekker snel genieten van het festival.”Creatief bureau Buutvrij bedacht samen met Hornbach het concept.

Rollend naar je plek

De knaloranje Hornbach Bagagewagens staan klaar bij 3 centrale uitgifte- en inleverpunten op het festivalterrein, waarmee zware bagage moeiteloos en gratis naar de campingplek gebracht kan worden en natuurlijk ook weer terug. Iedereen die zijn Bagagewagen zelf netjes terugbrengt, maakt daarnaast kans op het winnen van een behulpzame bagagedrager. Na afloop van het festival pakt deze je tent in en brengt je bagage hoogstpersoonlijk naar je auto of de bus. Op het festivalterrein lopen ook speciale Hornbach-runners rond die Bagagewagens weer bij het uitgiftepunt brengen, zodat zoveel mogelijk festivalgangers gebruik kunnen maken van dé festival upgrade. De runners zijn daarnaast bewapend met praktisch gereedschap om kampeerders een helpende hand te bieden, bijvoorbeeld bij het in de grond slaan van tentharingen of het repareren van kapotte tentstokken.

Hornbach Kruiwagenrace

“Op zaterdag 17 augustus, als de meeste festivalgangers gesetteld zijn, hebben we nog een spectaculaire Hornbach Kruiwagenrace in petto”, laat Post weten. Vanaf 10.30 uur strijden duo’s tegen elkaar op een parcours vol Hornbach-obstakels. De race is op het hoofdpad van het campingterrein, hier kunnen deelnemers zich ook aanmelden. 

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee