Intergamma PostNL Pakketautomaat Leusden

Pakketautomaten bij Gamma's en Karwei's

Intergamma, de organisatie achter  bouwmarktketens Gamma en Karwei, gaat een nieuwe samenwerking aan met DHL voor het plaatsen van pakketautomaten bij hun Nederlandse bouwmarkten. Klanten kunnen hiermee eenvoudig zelf hun pakketten ophalen of verzenden. 

Een eerste DHL-pakketautomaat werd in gebruik genomen bij Karwei Leusden. De automaat staat buiten, nabij een bestaande pakketautomaat van PostNL waarmee Intergamma eerder al een samenwerking startte. Met deze stap zet Intergamma zich in om het gemak en de service voor nieuwe en bestaande klanten van Gamma en Karwei verder te verbeteren.  

De populariteit van pakketautomaten groeit, vooral omdat ze flexibiliteit bieden. Consumenten hoeven niet thuis te wachten en kunnen hun pakketten ophalen of verzenden op het moment dat hen het beste uitkomt. Met een unieke code geeft DHL haar klanten toegang tot de automaat, Gamma en Karwei zijn niet betrokken bij de logistieke dienstverlening. 

“Door dienstverlening van partners toe te voegen die aansluit op de behoeften van steeds meer consumenten, vergroten we het gemak voor bestaande en nieuwe klanten van onze bouwmarkten”, zegt Harold van de Scheur, bij Intergamma verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de winkelformules van GAMMA en Karwei. “De combinatie met zelf een pakket afhalen of retourneren via de automaat bespaart klanten waardevolle tijd en moeite, en er is bijna altijd wel een bouwmarkt van GAMMA of Karwei in de buurt te vinden.” 

In de komende maanden worden zo’n 70 eerste GAMMA- en Karweibouwmarkten  voorzien van DHL-pakketautomaten. Streven is de verdere uitrol in 2025 af te ronden over zoveel mogelijk van de 293 Nederlandse Gamma- en Karweibouwmarkten. 

 

 

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee