hornbach-profi.jpg

Hornbach pakt Profi aan

Met het nieuwe Profiboek geeft Hornbach nog meer invulling aan het Profi-concept.

Hornbachs ProfiBoek is een soort klusbijbel met ruim 7.500 artikelen voor elk project, compleet met omschrijving én prijsgarantie. Bouwmaterialen, machines, gereedschap, sanitair, elektra, bouwelementen, verf/beitsen, vloerbedekking, behang en een omvangrijk servicepakket: alles overzichtelijk gerangschikt en opnieuw geactualiseerd.

“De editie 2015 is alweer het zevende ProfiBoek dat we uitgeven. Het is uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde catalogus, die klanten geregeld gebruiken bij het opmaken van offertes”, aldus Michael van der Geest, Profimanager van Hornbach.

ProfiConcept voor vakmensen
Het ProfiBoek maakt deel uit van het door Hornbach ontwikkelde ProfiConcept, voor vakmensen in de bouw. De meerwaarde van dit ProfiConcept zit onder andere in de persoonlijke benadering, de ruime openingstijden (van 07.00 uur tot 21.00 uur) en de flexibele betaalmogelijkheden (achteraf en op rekening) voor zelfstandige ondernemers. Daarnaast neemt Hornbach probleemloos goederen terug van ProfiConcept-leden en biedt het hun Profipacks aan, waarvoor geldt: meer kopen = minder betalen. Leden kunnen online goederen bestellen en die op het adres van hun keuze laten afleveren. Ook in de bouwmarkten worden er geregeld speciaal voor deze vakmensen evenementen georganiseerd. Zo komen er leveranciers op bezoek om ProfiConcept-leden te informeren en materialen te demonstreren.

Hornbach opent dit jaar trouwens twee nieuwe vestigingen:

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee