Geen gras over Praxis' Tuincentrum

In oktober zal Praxis in Zoetermeer een nieuw tuincentrum openen volgens de onlangs gelanceerde formule Praxis Tuincentrum. Hiervoor zal de organisatie de locatie van het voormalige Groenrijk ombouwen en bevindt Praxis Tuincentrum zich op hetzelfde perceel als de reeds bestaande Megastore Bouwmarkt van Praxis.

Met dit nieuwe Praxis Tuincentrum biedt de winkelorganisatie een compleet Doe-Het-Zelf aanbod voor binnen én buiten (zie de website van de formule).
Afgelopen maand opende Praxis vijf tuincentra onder de vlag van de nieuwe formule Praxis Tuincentrum in Amsterdam Zuidoost, Beverwijk, Heerlen, Roermond en Venlo. Volgens Joost de Beijer, Algemeen Directeur Praxis, gaat Praxis Tuincentrum terug naar de basis: “We focussen ons op groen, decoratie en dierbenodigdheden. Eenvoud en groen zijn de natuurlijke hoofdbestanddelen van ons concept.”
De Beijer geeft aan dat tuinproducten steeds belangrijker worden voor de Nederlandse consument: “De tuin, het balkon of dakterras wordt de laatste jaren een steeds belangrijker onderdeel van ons huis. Dit blijkt ook uit de toenemende vraag naar planten, tuinmeubilair en outdoor-living producten.”
De nieuwe vestigingen van Praxis Tuincentrum passen dan ook in de strategie van Praxis om tuinbeleving naar een hoger niveau te brengen. “Met het format Praxis Tuincentrum kunnen we nog beter inspelen op de wensen van onze klanten en zijn we verheugd nu ook in Zuid-Holland een eerste winkel te openen van Praxis Tuincentrum”, aldus De Beijer.
Komende maanden wordt het pand in Zoetermeer omgebouwd naar de nieuwe winkelformule. Het toekomstige Praxis tuincentrum is vanaf vrijdag 24 april elk weekend geopend als outlet store zolang de huidige voorraad strekt.
Praxis baarde de afgelopen weken al eerder opzien:

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee