Boer Jan en Rianne, bekend van Boer zoekt Vrouw seizoen 2014/2015, gaan samenwerken met Welkoop, de winkelketen met verstand van Tuin & Dier. 

Vanaf februari 2016 zijn Jan en Rianne onder andere te zien in folders, advertenties en instructievideo’s en delen ze hun ervaringen met de rest van Nederland. Bij 1,9 miljoen huishoudens valt de eerste folder met Jan en Rianne vanaf aanstaande zaterdag op de mat.

Welkoop, verstand van Tuin en Dier

Jan en Rianne passen goed bij welkoop. de keten is ooit ontstaan als servicepunt waar boeren allerlei benodigdheden voor hun bedrijf konden kopen. Dat is op enkele locaties al meer dan honderd jaar geleden. Precies genoemde agrarische achtergrond heeft ervoor gezorgd dat Welkoop kon uitgroeien tot een inmiddels eigentijdse winkelketen met 152 winkels door heel Nederland. Authentiek door het verleden. Gewaardeerd vanwege hoogwaardige producten en deskundigheid omtrent alles in relatie tot Tuin en Dier.

Verkozen tot beste winkelketen van 2015-2016

Eind 2015 is Welkoop verkozen tot beste winkelketen van 2015-2016. Zowel in de categorie Tuin als in de categorie Dierenspeciaalzaken. Hoge beoordelingen ten aanzien van kennis en kunde vormden hiervoor de basis. Ook het voeren van zowel A-merken als het hoogwaardige eigen merk speelde hierin een rol. Een kloppende prijs-kwaliteitverhouding en aanwezigheid van deskundig personeel maken de Welkoop-formule verder compleet.

Binnenkort gaan ongeveer 100 Welkoop-winkels live in de nieuwe Omnichannel-omgeving.

Welkoop-directeur Paul Burger spreekt op MIX' Nationale DHZ Sessie over die operatie.