Karwei duikt op verschillende onverwachte plaatsen op voor verrassende kennismaking. Nu weer in het huis van radio-DJ's Mattie en Wietze.

Vanaf vandaag brengen Qmusic-dj’s Mattie en Wietze vijf dagen lang, 24 uur per dag, geboeid in één huis door. Als je zo lang samen op één plek doorbrengt, is het belangrijk dat die smaakvol is ingericht en dat het interieur inspireert. Daarom pakte Karwei het interieur van het Qmusic-huis aan voor Mattie en Wietze. Zodat ze voldoende inspiratie hebben voor hun komende shows.

Ook gaan Mattie en Wietze zelf aan de slag door middel van opdrachten die ze krijgen van luisteraars. Een daarvan is het in elkaar zetten van een bouwpakket. Geboeid zullen zij hun bedden voor de komende vijf dagen in elkaar zetten. Een heel karwei :-)

Laurens Miedema, manager Marketing en Communicatie bij Karwei: “In dit huis hebben we de Industrial Trend opnieuw tot leven gebracht met mooie wandconcepten en ruwe materialen. Het laat goed zien dat je in een korte tijd en met weinig inspanning een leuke plek van je huis kunt maken. En dat sluit perfect aan bij onze organisatie. Net als Mattie en Wietze en hun doelgroep trouwens.”

Eerder trok Karwei al de aandacht met een pop-up-winkel in de Kalverstraat.