Begin november nodigde Akzo al zijn Erkend Sikkens Specialisten uit om het 225-jubileum van Sikkens te vieren op een speciaal ESS-Event. In een mix van netwerken, inspiratie en kennis­uitwisseling was het clubgevoel er tastbaar en bracht Ronie Overgoor de verzamelde Sikkens-dealers inspiratie voor een sucesvolle digitale toekomst.

De Woonindustrie te Nieuwegein was de plaats van handeling waar meer dan 400 ondernemers elkaar troffen. In een ontspannen ambiance bood AkzoNobel hen eerst volop gelegenheid om elkaar te treffen en kennis te maken met het nieuwe Pure-meubel, Akzo’s Kleur van het jaar 2018 Heart Wood, het non-paint-assortiment en de elementen uit het Sales-Boost-programma.

Tussen de bedrijven door werden de Sikkens-specialisten onthaald met een walking dinner en daarna mochten ze aanschuiven bij een presentatie over het jubileum van het Sikkens-merk. Tenslotte werd het publiek overgeleverd aan Ronnie Overgoor. In een wervelend verhaal vertelde hij hen wat er in de toekomst allemaal digitaal mogelijk is voor ondernemers en hun klanten.