De Formido in Wijhe maakt de overstap naar Hubo.

De eerste Formido die de overstap maakt naar Hubo is Formido Wijhe. De handtekeningen zijn geplaatst en de ombouw gaat op korte termijn beginnen.

“Dat de Formido-formule ophoudt te bestaan is een voldongen feit. Dat de toekomst nog voor ons ligt ook. Wij hebben deze zaak overgenomen en moesten daarbij belangrijke keuzes maken voor de toekomst. Een formule kies je niet voor een korte periode, in Hubo hebben wij vertrouwen. Hubo heeft een duidelijke toekomstvisie en er zijn duidelijke keuzes gemaakt.” Dat zegt André van der Sluis, de nieuwe ondernemer van Hubo Wijhe. “Daarnaast is er natuurlijk gekeken wat deze winkel nu bekend maakt in deze regio, waarom komen de klanten hier naartoe. Dit sluit heel goed aan bij datgene wat Hubo doet: een totaaloplossing bieden voor de klant. Servicegericht en meer doen dan alleen producten verkopen.”

BIJ DGN hebben ze het de laatst tijd sowieso druk met het nieuwe Hubo-concept. Dat werd voor het eerst  getest in de pilot-store in Woudenberg, het nieuwe Hubo-concept slaat aan bij ondernemers en de nieuwe Hubo wordt inmiddels in alle formaten uitgerold.