Ongeveer 250 tot 500 DHZ-winkeliers kwamen in vijf avonden kijken wat Bison hen te bieden heeft.

Dat gebeurde tijdens de Bison Partner Avonden die de fabrikant in de regio organiseert. De partners worden in een Van der Valk hotel ontvangen en onthaald op mooi buffet. Aansluitend volgt een presentatie door het Bison Informatie Center, Bison Marketing afdeling en Bison Sales. Ook wordt er stil gestaan bij de organisatie van Bison-moeder Bolton, haar merken en  producten en in welke landen Bolton actief is.

Na de presentatie wordt iedereen uitgenodigd om de innovaties, vernieuwde producten van Bison te testen en uit te proberen. De avond wordt afgesloten met een prijsvraag en iedereen gaat rond 21:00 uur weer naar huis met heel veel positieve informatie en een goody bag.

Countrymanager Frank Heus: "Van ondernemers horen we steeds ....”nu snap ik waarom jullie Bison Cleaners hebben geïntroduceerd” ... “nu heb ik ook een beter antwoord richting mijn eindgebruiker over een veelvoorkomend consumenten-problemen”.... “waarom doen andere fabrikanten dit niet” ..... “super georganiseerd en fijn dat ik nu weet wat er gaat komen en dat ik de producten ook al in mijn handen heb gehad en heb getest”. Daar doen we het allemaal voor."