Gisteren stuurde Praxis-moeder Maxeda een waarschuwing aan leveranciers: “Overheidsmaatregelen zullen zeker impact hebben op onze winkels."

Praxis houdt de situatie rond het Coronavirus scherp in de gaten. “Op het Praxis-hoofdkantoor is een crisisteam samengesteld dat de situatie nauwlettend volgt. We volgen het nieuws op de voet en passen ons beleid aan daar waar we denken dat het nodig is.”

De situatie verandert snel en verschilt in de landen waar Praxis-moeder Maxeda actief is. In dat kader stuurde Group Assortment & Supply Chain Director van Maxeda Jacques Hayaux du Tilly gisteren een boodschap naar leveranciers waarin hij aangeeft een aanzienlijke vermindering van het bestelvolume te voorzien in de komende weken.

Gezondheid en veiligheid van medewerkers en klanten is top-prioriteit voor Maxeda DIY Group. De groep heeft maatregelen genomen om klanten en medewerkers te beschermen en zal alle overheidsmaatregelen en -adviezen strikt volgen. “Huidige en toekomstige overheidsmaatregelen zullen zeker impact hebben op onze winkels, zegt hij.