Het jaar 2022 wordt een knaller voor Hornbach. Dan gaan er twéé nieuwe vestigingen open.

Aan Apeldoorn wordt druk gebouwd. Die Hornbach gaat in 2022 als eerste open en wordt de zestiende in Nederland. En ook in Enschede is de bouw van Hornbach nummero 17 nu gestart. Die Hornbach gaat open in de tweede helft van 2022.

Enschede

“Wij zijn trots te kunnen melden dat Hornbach in de eerste helft van 2022 ook in Enschede gevestigd is”, zegt Evert de Goede, algemeen directeur Hornbach Bouwmarkt Nederland. “Onlangs is de bouw gestart en we kunnen klussend Enschede en omstreken volgend jaar dan ook eindelijk onze toegevoegde waarde tonen.” Hornbach Enschede verrijst op het voormalige DCW-terrein aan de Zuiderval en is straks uitstekend bereikbaar via afslag 25 van de A35.

Hornbach-directeur Evert de Goede: "Ik verwacht niet dat de teller op 17 blijft steken"

Expansie

Hornbach Enschede wordt de zeventiende vestiging van de Duitse bouwmarktketen in Nederland. In Apeldoorn wordt momenteel gebouwd aan de zestiende vestiging, die dit najaar al zijn deuren opent. De Goede besluit: “Maar ik verwacht niet dat de teller op 17 blijft steken. We zien nog volop groeimogelijkheden in ons land. Op de planning staan onder andere vestigingen in Almelo, Nijmegen en Rotterdam.”

Concurrent Bauhaus opende onlangs zijn vierde vestiging in Nederland (Den Hoorn). Bauhaus heeft een lijstje van nog minstens 16 die 'ontwikkelbaar zijn voor een Bauhaus'.