Arnold Sporrel (1981) start 16 augustus 2021 als Chief Operations Officer bij Intergamma. Hij wordt verantwoordelijk voor de winkeloperatie van de eigen winkels en de operationele begeleiding van de winkels van de franchisenemers in Nederland en in België. Sporrel werkte in de afgelopen 20 jaar bij MediaMarkt waar hij van 2017 tot en met 2020 CEO was van MediaMarkt Nederland.

Het Bestuur en de Raad van Commissarissen van Intergamma zijn verheugd met zijn komst.

Sporrel, geboren in Groningen, werkte al tijdens zijn studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen bij MediaMarkt als verkoopmedewerker. Na het afronden van zijn studie in 2004 is hij gestart als verkoopleider van MediaMarkt in Breda. Aansluitend heeft hij de stap gezet om na twee jaar in Zwolle zijn eigen winkel te runnen. In 2007 wordt hij de jongste vestigingsdirecteur en aandeelhouder binnen MediaMarkt met een aanzienlijke omzet en 100 medewerkers. In 2011 is hij naar het hoofdkantoor gegaan waar hij als Vice President Operations verantwoordelijk werd voor operations.

Daarna is hij in 2014 benoemd tot Chief Operations Officer om leiding te geven aan de MediaMarkt Iberia (Spanje en Portugal). In 2017 kwam hij terug naar Nederland als CEO MediaMarkt Nederland. Met zijn ruime ervaring in retail zal de bijdrage van Arnold gericht zijn op de executie van de strategie naar een retailorganisatie met sterke, verbonden medewerkers om onze klanten in Nederland en in België maximaal te ondersteunen om van hun huis een thuis te maken. 

Sporrel zelf: "Ik heb heel veel zin in mijn start bij Intergamma. Tijdens de sollicitatiegesprekken voelde ik me direct aangetrokken door de ambitie van Intergamma, in combinatie met de sterke roots van ondernemerschap en 'Hollandse' nuchterheid. Ik wil me eerst goed verdiepen in de organisatie, alle mensen die er werken en de plannen die er liggen."

Intergamma maakte vandaag trouwens ook haar jaarcijfers over 2020 bekend.