DGN Retail- en Euretco-directeur Gertjo Janssen treedt toe tot de raad van bestuur van EK Bielefeld.

Met ingang van 1 oktober 2021 zullen Gertjo Janssen en Jochen Pohle als CRO's (Chief Retail Officers) toetreden tot de raad van bestuur van EK. Zij zullen zich richten op de verdere ontwikkeling van retailspecifieke onderwerpen. Tegelijkertijd verlaat Susanne Sorg onze groep na zes succesvolle jaren in het bestuur.
 
Janssen werkt voor de EK Groep sinds de overname van Euretco. Sinds 2 jaar is hij Managing Director van Euretco. Hij heeft veel ervaring binnen de retail. De afgelopen jaren heeft hij DGN Retail met o.a. de doe-het-zelf formule Hubo succesvol ondergebracht binnen EK en het franchiseconcept met meer dan 190 vestigingen succesvol uitgebouwd.
Gertjo Janssen zal naast zijn nieuwe bestuursactiviteiten leiding blijven geven aan zijn business unit EK DIY.

Henk de Bas is voorzitter van de Vereniging van Aangesloten Bedrijven (VAB) van DGN en reageert: " Wij zijn trots op de benoeming van ‘onze directeur’ Gertjo Janssen in de raad van bestuur van de EK groep. Met deze benoeming kan Gertjo zijn werkzaamheden voor de EK groep in het algemeen en die voor EK DIY verder uitbreiden. Voor DGN retail is deze benoeming goed nieuws daar er derhalve voor de komende jaren continuïteit van bestuur gewaarborgd lijkt. Uiteraard zal het VAB bestuur er op toezien dat het bestaande MT op de vertrouwde professionele wijze DGN retail zal blijven aansturen. Wij feliciteren Gertjo van harte met deze benoeming en wensen hem veel succes in de raad van bestuur."