Woonspecialist blijft groeien. Met twee nieuwe locaties komt het netwerk op 70 winkels.

Zowel Noord-Holland als Limburg is een 'de Woonspecialist' winkel rijker. Onlangs sloten Luken in Nibbixwoud en Fabritius Bouwen & Wonen in Schinnen zich aan bij de Woonspecialist formule. 

Fabritius uit Schinnen

"Bij Fabritius Bouwen & Wonen in Schinnen weten ze hoe een verbouwing of verhuizing wél zonder zorgen en ergernis kan. Met jarenlange ervaring en kennis over zo’n beetje alles voor jouw interieur, maken zij van elke klus er eentje met plezier en zonder stress", aldus Bas Meuleman, één van de twee formulemanagers van de Woonspecialist. "Met een compleet assortiment vloeren, raamdecoratie, gordijnen, horren en kasten op maat verstevigen wij met Fabritius onze positie in Limburg. En daar zijn we blij mee."

Luken uit Nibbixwoud

"Bij Luken in Nibbixwoud kenmerken persoonlijke aandacht en kwalitatief goede producten op het gebied van raamdecoratie, gordijnen, buitenzonwering, bedden en kasten op maat de winkel. Met passie zorgen professionele vakmensen ervoor dat van elk huis een thuis gemaakt wordt en van elk bedrijf, een plek waar je je thuis voelt", aldus Niek Rongen, formulemanager van de Woonspecialist. "Daarbij is Luken een erkend Luxaflex dealer. Van dit merk mag je service, kwaliteit en een prachtige productpresentatie in de winkel verwachten."

De Woonspecialist toegelicht

De Woonspecialist is dé specialist in wonen met alles voor een complete woninginrichting  zoals vloeren, raamdecoratie, gordijnen en meer. Alles met het beste advies en de slimste oplossingen door eigen vakmensen. Lokaal de beste, door passie en enthousiasme in combinatie met vakkennis en met 70 winkels verspreid over het hele land, dus altijd in de buurt.