De gezamenlijke directies van de IBW groep, zijnde Nijhof Baarn, Bouwhof Zoetermeer, Groenen Veldhoven, Interchalet Horst en Boer Staphorst hebben overeenstemming bereikt met KlusWijs-directeur Hans Hortensius voor een nauwe samenwerking.

Al lange tijd is er sprake van goede contacten op directieniveau tussen de IBW-groep en de KlusWijs-groep. Deze contacten leiden nu tot een nauwe samenwerking tussen de organisaties, waarbij IBW en KlusWijs beogen om de krachten concreet te bundelen en zo optimaal mogelijke gebruik te maken van elkaars kennis en inkoopvolume op het gebied van doe-het-zelf producten. 

Check een uitgebreid MIX-interview met Nijhof-directeur Jeroen la Housse over IBW

Sinds het ontstaan van het zogenaamde aspirant-lidmaatschap van KlusWijs werd deze vorm van samenwerking opportuun. Alle betrokken ondernemingen kijken dan ook zeer positief naar deze versterking, die van start gaat per 1 januari 2024. De IBW ondernemers zullen dus géén KlusWijs logo gaan uitdragen, maar hun eigen koers blijven varen, waarbij het zoveel mogelijk uniformeren van leveranciers en assortimenten een belangrijke doelstelling is. Ook de KlusWijs ondernemers hebben volgens Hortensius zeer verheugd gereageerd op deze mooie versterking van de KlusWijs-groep.