Woonspecialist Comafin Ivar Homma (links) en Bas oude Luttikhuis

Woonspecialist; vijfde winkel in Overijssel

Met ingang van 1 juli 2024 sloot Oude Luttikhuis Interieur in Borne zich aan bij de Woonspecialist-formule. Dit is de vijfde Woonspecialist in Overijssel en daarmee komt de teller boven de 70 winkels in Nederland.

Sinds 1993 brengt Oude Luttikhuis Interieur elke ruimte tot leven. Hun team van vakmensen ontwerpt en realiseert interieurs voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Van ontwerp tot montage, zij bieden maatwerk voor vloer en raam, met een persoonlijke benadering. Bezoek hun showroom in Borne voor inspiratie en gratis advies. "Bij Oude Luttikhuis Interieur hebben ze alles om van jouw huis een echt persoonlijk thuis te maken," aldus Niek Rongen van de Woonspecialist. "Naast tapijt, vloerkleden, raamdecoratie en gordijnen bieden ze in Borne ook advies, inspiratie, inmeten en monteren aan. Dat is precies wat wij met de Woonspecialist bieden; volledige ontzorging voor de klant. Weet je niet hoe je jouw huis wilt inrichten? Maak dan eerst een afspraak voor interieuradvies. Wedden dat je er blij van wordt?"

De Woonspecialist toegelicht

De Woonspecialist – een formule van Comafin –  is specialist in wonen met alles voor een complete woninginrichting zoals vloeren, raamdecoratie, gordijnen en meer. Alles met het beste advies en de slimste oplossingen door eigen vakmensen. Lokaal de beste, door passie en enthousiasme in combinatie met vakkennis en met meer dan 70 winkels verspreid over het hele land, dus altijd in de buurt.

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee