concepts.jpg

Rink naar Concepts en Companies

Kor Rink, voormalig Euretco directeur wonen, start op 1 juni 2015 als commercieel manager bij Concepts & Companies. Hij wordt verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en begeleiden van de woonformules van Concepts & Companies.

“De markt biedt op dit moment veel uitdagingen, maar ook veel kansen,” vertelt Rob van Prooijen, directeur van Concepts & Companies. “Om alle ontwikkelingen voldoende aandacht te geven en overal op in te spelen, is tijd nodig. Door het aanstellen van Kor Rink in de functie van commercieel manager, kan deze aandacht gegeven worden.”
C&C ontwikkelt snel
Concepts & Companies heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Offline, met o.a. een sterke groei in aantal winkels, maar ook online, met compleet nieuwe websites voor de formules Colors@Home, Profiel Verf & Behang, Voor Verf & Wonen en OTAK en een webshop met vrijwel het gehele assortiment van deze formules. “De toekomst van de woonbranche is niet altijd even duidelijk, maar wij hebben de taak ons er met elkaar op voor te bereiden,” aldus Van Prooijen. “Door ons zowel in de winkel als online steeds verder te ontwikkelen, zijn wij klaar voor die toekomst.”
Rink is ervaren
Kor Rink heeft vrijwel zijn hele werkzame leven in de retail gewerkt. Hij heeft onder meer bij Blokker gewerkt, waarna hij in acht jaar bij Euretco opklom tot directeur wonen. Hij gaf in die tijd onder andere leiding aan de formule Decorette. De laatste vier jaar is hij als docent verbonden aan de Avans Hogeschool in Den Bosch waar hij tevens back office manager is van de Academie voor Ondernemerschap. Bij Concepts & Companies zal hij vanaf 1 juni starten en Colors@Home, Profiel Verf & Behang, Voor Verf & Wonen en OTAK onder zijn hoede krijgen.

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee