De case van Thuisin, uitgevoerd door online marketingbureau Gladior, is uit ruim honderd inzendingen in Nederland gekozen door Google om mee te dingen naar de Google Business Online Award.

​Ieder jaar nomineert Google de beste cases op het gebied van online marketing. De case van Thuisin richt zich met online marketing op traffic naar de lokale Thuisin winkels.

Thuisin-directeur Mark Brouwer over de nominatie: "Het is geweldig om te zien dat onze uitgezette strategie ook bij Google opvalt. Samen met Gladior werken wij dagelijks aan de (online) vindbaarheid en bekendheid van al onze winkels. Het succes van deze aanpak is de combinatie van de ingezette instrumenten, rapportage en transparantie, waarbij bezoek aan de lokale winkel altijd centraal staat."

In totaal zijn er 30 cases uit heel Europa geselecteerd. Gladior, met de case van Thuisin, is uitgenodigd voor het gala in Dublin (6 t/m 8 september). Daar wordt de winnaar EMEA geselecteerd. De case van Thuisin / Gladior Online Marketing is genomineerd voor de ‘Growing Businesses Online’ award. In deze award staat het vergroten van online succes voor de klant centraal.