Dat er een heel nieuwe Gamma opengaat, gebeurt niet zo heel vaak. Des te opmerkelijker dat de bouwmarktketen er nu binnen korte tijd zelfs twee opent.

Als eerste gaat op 22 februari de nieuwe winkel in het Rotterdamse stadiongebied open (relocatie). Die winkel trekt als pand veel bekijks doordat hij geïntegreerd is met de P+R-locatie ter plaatse. Gamma Rotterdam is een bouwmarkt van franchisegever Intergamma zelf.

Kort na de opening van Gamma Rotterdam zal er in Amstelveen ook een nieuwe Gamma opengaan (ook relocatie). Een bouwmarkt van franchisenemer Goedhart. Zowel de Gamma in Rotterdam als de Gamma in Amstelveen worden uitgemonsterd in Gamma's Focus-concept zoals we dat in Gamma Deventer voor het eerst zagen. Maar dan met een paar verbeteringen. Denk aan een lopende band bij de kassa en de 'Dat-Vraag-Ik'-balie in het midden van de winkel in plaats van gecombineerd met de Service-balie. Check hieronder de MIX-beelden uit de Focus-Gamma Deventer.

Meer weten over de vestigingsaantallen van de winkelketens in DHZ-retail? Check het MIX-artikel Stand van Zaken. Of bekijk de bouwmarkt-aantallen per 1-1-2021.