Hornbach werd voor de 17e keer verkozen tot Beste Bouwmarkt van het jaar. En ook online viel de bouwmarktketen in de prijzen.

Voor de zesde keer werd de webshop van Hornbach verkozen tot Beste Webshop in de categorie Bouwmarkten.

Ruim 160.000 consumenten hebben Hornbach in 2023 uitgeroepen tot Beste Bouwmarkt van Nederland, in het onafhankelijke onderzoek ‘ABN Amro Retailer of the Year’. De deelnemers beoordeelden Nederlandse retailbedrijven op aspecten als prijs, assortiment, deskundigheid en klantvriendelijkheid. Hornbach won de titel voor de 17e keer.

Hornbach stééds maar ambitieuzer

Evert de Goede, algemeen directeur van Hornbach Nederland, beaamt dat de overwinningen alleen nóg maar ambitieuzer maken. “Deze titels zijn voor ons minstens zo waardevol als de eerste keer dat we ze in ontvangst mochten nemen. Consumenten zijn goudeerlijk. Voldoe je niet aan hun verwachtingen, dan hoor je dat meteen. Zeker als je al een reputatie hoog te houden hebt. Dat maakt de uitdaging voor ons alleen maar nóg groter. Opnieuw uitgeroepen worden tot Beste Bouwmarkt en Webshop is een compliment aan al onze medewerkers. Die zetten zich elke dag opnieuw in om het verschil te maken voor onze klanten. Ik ben ook trots op ons MT: zij zijn genomineerd voor het ‘Retailmanagement of the Year’. Begin november horen we of we ook díe prijs in ontvangst mogen nemen.”