A.-Paul-Burger_cropped-100-467-462-17-146.png

Burger weg bij DGN

Afgelopen vrijdag heeft Paul Burger zijn functie van statutair directeur bij DGN neergelegd. Hij is opgevolgd door Henk Castelijns, voorzitter van het administratiekantoor dat de belangen van de certificaathouders bij DGN Retail behartigt.

Volgens het persbericht vloeit de directiewisseling voort uit de aanhoudend slechte marktomstandigheden in de doe-het-zelfbranche. ‘Die laten hun sporen na bij de ondernemers die bij DGN Retail zijn aangesloten en in het verlengde daarvan de organisatie zélf. Onder deze omstandigheden is het bedrijfsmodel aan revisie toe.’

 

Castelijns treedt af als voorzitter van de Stichting Administratiekantoor DGN Retail. De nieuwe DGN-roerganger heeft diverse directiefuncties bij Ahold, De Boer Winkelbedrijven, Unigro en Laurus bekleed, kent de detailhandel en retailorganisaties en is, volgens Monique Haras, spreekbuis namens DGN, aardig op de hoogte van het wel en wee van DGN en de dhz-sector. “Castelijn is momenteel bezig om een toekomstplan uit te werken. Die ideeën zal hij vervolgens gaan bespreken met de ondernemers. Daar zit een bepaalde termijn aan vast, ook qua tijd. Wanneer er iets concreets te melden valt, is daarom moeilijk te zeggen.”

 

Paul Burger was niet bereikbaar voor commentaar. Hij volgde in 2009 Paul van der Meché op als directeur van DGN. In korte tijd wist Burger Serboucom, HDB en Fixet Retail onder het DGN-dak samen te brengen. Recentelijk nog startte de organisatie een samenwerking met de Life & Garden-formule.

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee