De Karwei in Best is verbouwd. De afgelopen maanden is de winkel omgebouwd naar de vernieuwde formule, zonder dat de bouwmarkt is dicht geweest.

Het verbouwde filiaal aan de Ncb-weg 4 is met recht ‘de bouwmarkt met smaak’, zeggen ze bij Karwei zelf. Karwei-klanten kunnen vanaf vandaag in de bouwmarkt terecht voor klussen, inrichting, styling of gewoon voor een gezonde dosis inspiratie. Karwei heeft een breed assortiment aan gordijnen, kwaliteitsvloeren en vloerkleden, designverlichting en verf voor de decoratieve klusser. Hiermee heeft Karwei alles in huis voor de consument die van diens huis een thuis wil maken.

Bouwmarktmanager van Karwei Best, Ingrid Jongsma, vertelt: “We zijn erg blij en trots dat we eindelijk de vernieuwde winkel in zijn geheel aan de klanten mogen tonen. We hebben er veel energie, mankracht en flexibiliteit ingestopt. En daarmee bedoel ik echt alle 30 medewerkers. Karwei staat voor klussen en inrichten. Dankzij de verbouwing bieden we onze klanten nu ook in Best op het vlak van inrichting een unieke formule.”

De Karwei in Best is er een van Bourrelier Group (BG, v/h Bricorama). BG is de franchisenemer die Intergamma voor de rechter daagde rondom Operatie Guinness waarin Intergamma samen met (de meeste) franchisenemers/aandeelhouders de winkels van CRH-dochter Van Neerbos Bouwmarkten overname in eigen bezit. BG is inmiddels ook bezig met de nieuwbouw van een Karwei in Rosmalen. In Rosmalen wordt de bestaande Karwei verhuisd, mede door de mogelijke komst van een Bauhaus naar de regio Den Bosch.