Tijdens de Corona-crisis lijkt het alleen nog maar daarover te gaan. Maar ondertussen werkt Gamma in Tilburg stug door aan de nieuwe bouwmarkt in wording.

Laurens Miedema - Gamma's manager marketing en communicatie - is in ieder geval blij met alle collega's en partners die in deze ingewikkelde tijd keihard werken aan de bouw en inrichting van onze nieuwe Gamma-bouwmarkt. "We hopen over enkele weken te kunnen openen", zegt hij.

Deze opening van een nieuwe vestiging vindt plaats in een DHZ-sector in beweging. DHZ-retail groeit online behoorlijk hard. Qua fysieke vestigingen zagen we dat de afgebrande Karwei in Apeldoorn kleiner herbouwd werd. Ondertussen opende Praxis een splinternieuwe vestiging in Oegstgeest en gooide de Maxeda-dochter in Venlo de handdoek in de ring in de strijd met Bauhaus. Bauhaus had zelf al lang vergunning voor een nieuwe vestiging in Den Hoorn op zak, maar startte de bouw van de vierde Bauhaus pas recent. En Hornbach expandeert gestaag door aan de hand van een uitgebreide hitlist.