MIX' Nationale DHZ Sessie zit er weer op. Met meer dan 200 toppers uit dhz-retail en –industrie was het één groot bruisend netwerk.

Dagvoorzitter Tom van 't Hek stal de show en leidde achtereenvolgens GfK's Berry van Oosterhout, het ondernemerspanel en Intergamma's  Annemart Tielens in.
Daarna reikte Marc Nelissen aan Bahco de prijs uit voor de mooiste cover van 2015.
In de pauze was het een drukte van jewelste. Alle retailers gaven acte de presence en schudden driftig handen met de aanwezige leveranciers en fabrikanten.
In het tweede deel van de middag gaf Tom het woord aan Claudia Willemsen van kleertjes.com, Dorette Bos van Van Neerbos Bouwmarkten en Paul Burger van Agri Retail/Welkoop.
Ter afsluiting kwam Marc weer op het podium om Gouden MIX Spijkers uit te reiken aan Karcher, PPG, JeWeRET en Cotap.
En daarna was het nog lang onrustig in Maarssen.

Heel DHZ-retail present
We noteerden onder andere reeds deelnemers van retailers als: Praxis, Formido, Gamma, Karwei, Hornbach, KlusWijs, Multimate, Hubo, , Icono, 4plusbouwmaterialen/MijnThuis, Verf en Wand, DecoHome, Provak/Transferro, Enorm/Nicovij, Decokay, Decorette, Thuisin

Aftermovie door Beeldenbouwmarkt
Check hieronder de Aftermovie, gemaakt door de Beeldenbouwmarkt, dé videospecialist in dhz-retail en bouwgroothandel.

Presentaties
Klik hieronder op de namen van de sprekers om hun presentaties te downloaden.

 

Reacties van deelnemers (om verlegen van te worden :-))

"Ik heb genoten Marc! Zie nu weer uit naar volgend jaar maar eerst nog BouwGroothandel bijeen...."

"Zeker de moeite waard. Erg goede sprekers met duidelijke informatie op een luchtige toon gebracht."

"Ik vond de MIX-sessie van dit jaar bijzonder goed. Uiteraard was de feestvreugde groot omdat we een Gouden Spijker mee naar huis mochten nemen. Dat is natuurlijk fantastisch, maar dat is niet dé reden waarom ik de sessie goed vond."

"Was een mooie dag gisteren. Dank je wel voor de goede organisatie!"

"Complimenten voor de presentatie met Tom v/h Hek, hij bracht er echt dynamiek in TOP! De dames waren meer dan de moeite waard om aan te horen, geweldig wat een power!"

"Erg tevreden met het goede niveau van deze sessie. Tom van het Hek is een uitstekend presentator en vooral de presentatie van kleertjes.com sprong er in positieve zin uit. Bovendien was er voldoende tijd ingepland voor networking-activiteiten. Zeer waardevol door de aanwezigheid van tal van managers uit de DHZ-retailsector."

"Het congres van gister heeft mijn verwachtingen overtroffen. De rondetafeldiscussie was interessant. Verder was het niveau van de andere presentaties ook hoog. Met name de presentaties vanuit de 3 dames (Intergamma, van Neerbos en Kleertjes) vond ik verfrissend en veel praktische tips bevatten."

"Wederom leuk bij deze sessie aanwezig te zijn. Goed georganiseerd, grote opkomst. Perfect moment om leveranciers te spreken en collega’s uit de markt te horen over hun ervaringen. Het facebook-verhaal was iets waar wij nog veel stappen in kunnen maken en waar we gisteren toch een goed inzicht in hebben gekregen hoe dit aan te vliegen."

"Interessante middag weer. Prima sprekers. En de borrel is altijd te kort :-)."